Τούρτα με ή χωρίς ζάχαρη?

Καιρό έχω να γράψω!! Χαθήκαμε! αυτές τις μέρες πήγα Ελλάδα και γύρισα με… καινούργια μάτια! χεχε!!

Λοιπόν πολλές μέρες θέλω να γράψω αυτό το ποστ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα τα γενέθλια μου. Οπότε, έψαχνα ασταμάτητα για παντεσπάνι τούρτας. ήθελα την ασφάλεια του ”πετυχημένου” αλλά ταυτόχρονα και χωρίς τύψεις και ζάχαρη.. Δύσκολο.

Δοκίμασα λοιπόν 2 συνταγές και εδώ θα τις συγκρίνω! Και οι δύο φαγωθήκανε!!!

Το ένα παντεσπάνι είνια απο το Caruso.gr  και το άλλο είναι από το Sofeto.gr
Στους συνδέσμους θα βρέιτε και τις συνταγές με τα υλικά και τις οδηγίες εκτέλεσης.

 

 

Μπορείτε να ξεχωρίστε ποιό είναι με ζάχαρη και ποιό οχι??

 

Λοιπόν αυτό είναι μια ωραιότατη μαρέγκα χωρίς ζάχαρη. Ω ναί! Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες με την διαφορά ότι έβαλα μόνο μια κούπα στέβια αντί για 2. Το ράντισα με σιρόπι αγάυης και έκανα την πατισσερί με στέβια όπου ομολογώ οτι δεν περιμένα να είναι τόσο καλή και νόστιμη ! είχε βελούδινη ηφή! Την επόμενη φορά, μπορεί και να μην βάλω καθόλου την μυζήθρα αλλά ίσως προσθέσω 1 ΚΣ βούτυρο.

Και οι 2 τούρτες φαγωθήκανε!! Η επιλογή δική σας!!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s